Over ons

Onlinegedenkmonument.nl is onderdeel van OGM BV. OGM BV is opgericht met de focus op het online aanbieden van gedenkmonumenten in iedere prijsklasse. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende en moeilijke gebeurtenis. Daarnaast loopt men steeds vaker aan tegen de hoge uitvaartkostenBij ons kunt u alleen online grafmonumenten bestellen, dit heeft als gevolg dat onze personeelskosten laag zijn, tevens hebben wij geen showroom dus geen duur bedrijfspand. U kunt in alle rust een grafmonument voor uw dierbare kunt uitkiezen. 

Wij geven u ook de mogelijkheid om online een grafmonument te ontwerpen, in alle rust en met alle tijd die u wenst. U kunt bij ons terecht voor online kopen van: grafmonumenten, grafvazen, grafkaarsen, foto's, bloembakken, columbariumstenen, urnenplaten. 

Online urn kopen

Naast grafmonumenten en accessoires, kunt u bij ons ook online een urn kopen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan urnen, deze urnen zijn beschikbaar in verschillende materialen. Tevens bieden wij de mogelijkheid een urn met inscriptie te kopen. Wij kunnen inscripties aanbrengen met folibelettering en het zandstralen van letters. Bronzen letters zijn eveneens mogelijk, maar hiervoor vragen wij contact met ons op te nemen. 

Onze service

Wij streven ernaar iedereen een mooi gedenkmonument te kunnen bieden, ongeacht het budget. Ons assortiment zal daarom constant aangepast worden. Mocht uw wens er niet tussen staan, benader ons dan. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. 

OGM BV staat voor betaalbare en waardige gedenkmonumenten. Mocht u vragen hebben, wij staan voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Het OGM-team