Budget grafstenen - Budget grafmonumenten

Budget grafstenen - Budget grafmonumenten

Onze collectie met budget grafmonumenten bestaat uit 4 verschillende soorten eenvoudige grafstenen. De grafstenen met omranding worden geleverd incl. grindvulling (let op, bij niet iedere begraafplaats is grindvulling toegestaand, wij zijn dan verplicht deze budget grafsteen te leveren met een dekplaat, hieraan zitten meerkosten verbonden). U heeft bij onze budget grafstenen de keuze uit 5 materiaalsoorten. Er kan een meerprijs zitten in de materiaalkeuze. Alle materialen in de budget grafstenen collectie zijn geschikt om buiten toegepast te worden en betreffen kwalitatief goed materiaal!

Onze budget grafstenen collectie

Al onze budget grafstenen hebben als afwerking gepolijst, dit wil zeggen glanzend. Hiermee zijn de grafmonumenten onderhoudsvrij, daar er geen mos of algen aan de steen hechten. 

Complete service voor uw budget grafsteen

Na aankoop van een budget grafmonument krijgt u van ons een tekening van de grafsteen op schaal, daarnaast verzorgen wij de vergunningaanvraag met de betreffende begraafplaats of gemeente. Het kan zijn dat er vergunningskosten van toepassing zijn, deze kosten betaald u aan de gemeente/instantie. 

Levertijd van onze budget grafstenen en grafmonumenten

Daar onze monumenten veelal in Nederland of Europa geproduceerd worden is onze levertijd veel korter dan bij andere. Bij ons geen 4 maanden wachten, onder het nom van de grond inklinken, maar wij plaatsen onze budget grafmonumenten veelal binnen 8-10 weken. Wij zijn wel altijd afhankelijk van de vergunning, zonder vergunning mogen wij niet plaatsen. 

Weergegeven:
Sorteren op:

Budget grafsteen OGM-BDG-01

Details van deze budget grafsteen Budget grafsteen OGM-BDG-01, wordt ook wel het toog model genoe..

€1.990,00
Excl. BTW: €1.644,63

Budget grafsteen OGM-BDG-02

Details van deze budget grafsteen Budget grafsteen OGM-BDG-02, wordt ook wel het dakmodel genoemd..

€1.990,00
Excl. BTW: €1.644,63

Budget grafsteen OGM-BDG-03

Details van deze budget grafsteen Budget grafsteen OGM-BDG-01, wordt ook wel het schuin dak model..

€1.990,00
Excl. BTW: €1.644,63

Budget grafsteen OGM-BDG-04

Details van deze budget grafsteen Budget grafsteen OGM-BDG-04, wordt ook wel het strak model geno..

€1.990,00
Excl. BTW: €1.644,63