Grafmonumenten Gouda

Gedenksteen Gouda

Wij plaatsen grafstenen in Gouda op de  begraafplaats Yardenhuis Gouwestreek en (natuur-)Begraafplaats IJsselhof. Grafmonumenten die u in deze categorie vindt zijn speciaal geselecteerd omdat ze geschikt voor het plaatsen op een begraafplaats in Gouda. Wij controleren altijd of het grafmonument voldoet aan de eisen van de instantie te Gouda.

Grafsteen algemeen graf Gouda
Heeft u een algemeen graf in Gouda en bent u hiervoor op zoek naar een grafsteen? We hebben een uitgebreid aanbod met grafmonumenten voor een algemeen graf in Gouda. De toegestane afmeting voor een gedenksteen algemeen graf Gouda is 40x50x35 en minimale dikte van 5cm en deze moet geplaatst worden op een betonroef. Bekijk ons uitgebreide aanbod met kleine grafstenen Gouda.

Gedenksteen urnengraf Gouda
Bent u opzoek naar een gedenkplaat voor een urnengraf in Gouda, dan kunt u ook bij ons terecht. De toegestane afmeting voor een gedenksteen algemeen graf Gouda is 40x50x60cm en minimale dikte van 5cm en deze moet geplaatst worden op een betonroef. Bekijk ons uitgebreide aanbod met gedenkstenen voor urnengraf in Gouda.

Grafsteen kopen Gouda? Doet u voordelig in onze uitvaartwinkel!

Weergegeven:
Sorteren op:

Grafsteen Gouda 40x50

Details van dit grafmonument: Deze liggende 40x50x6 grafsteen is geschikt voor een alge..

€399,00
Excl. BTW: €329,75

Grafsteen Gouda 40x50

Details van dit grafmonument: Deze liggende 40x50 grafsteen is geschikt voor een algemeen gr..

€399,00
Excl. BTW: €329,75

Grafmonument Gouda - Open boek

Details van dit grafmonument: Deze grafsteen in de vorm van een open boek is geschikt voor een..

€479,00
Excl. BTW: €395,87