Grafmonumenten Hendrik-Ido-Ambacht

Grafstenen Hendrik-Ido-Ambacht - Grafmonumenten Hendrik-Ido-Ambacht

Wij plaatsen grafstenen in Hendrik-Ido-Ambacht op de 2 gemeentelijke begraafplaatsen:

  • Algemene Begraafplaats Achterambacht, Achterambachtseweg 8b, te Hendrik-Ido-Ambacht
  • Algemene Begraafplaats Waalhof, Graaf Willemlaan 8, te Hendrik-Ido-Ambacht

Grafmonumenten die u in deze categorie vindt zijn speciaal geselecteerd omdat ze geschikt voor het plaatsen op een begraafplaats in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij controleren altijd of het grafmonument voldoet aan de eisen van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

De gemeentelijke begraafplaats in Hendrik-Ido-Ambachtbeschikt over verschillende soorten graven, met ieder zijn eigen toegestane afmetingen:

  • Algemeen graf
  • Particulier graf (eigen graf)

Algemeen graf grafsteen Hendrik-Ido-Ambacht
Heeft u een algemeen graf in Hendrik-Ido-Ambacht en bent u hiervoor op zoek naar een grafsteen? We hebben een uitgebreid aanbod met grafmonumenten voor een algemeen graf in Hendrik-Ido-Ambacht. Op een algemeen graf mag op een ondergraf een staand of liggende grafsteen worden geplaats. Op een bovengraf mag uitsluitend ene liggende grafsteen worden toegepast.

Liggende grafstenen max. afmeting: 80x90cm (breedte x lengte)
Staande grafstenen max. afmeting 80x90cm (breedte x lengte), de lengte is incl. voetstuk. 

Beide soorten grafstenen moeten geplaatst worden op een betonroef. Bekijk ons uitgebreide aanbod met kleine grafstenen Hendrik-Ido-Ambacht.

Particulier graf grafsteen Hendrik-Ido-Ambacht
Op een particulier graf in Hendrik-Ido-Ambacht mag zowel een liggende, staande grafsteen of combinatie van beide geplaatst worden. De maximale afmetingen zijn: 80x180x120cm (breedte x lengte x hoogte) 

Er zijn geen producten in deze categorie.